Mengpanelen

ER-Geluidverhuur beschikt over meerdere mengpanelen, van klein tot groot, en van handig te bedienen tot zeer uitgebreid te bedienen. 

Wilt u een of meerdere producten huren? Neem dan vrijblijvend contact op met ER-Geluidverhuur.

Alto ZMX862 

Klein maar fijn, de mixer van Alto. Hij heeft alles wat je nodig hebt voor kleine evenementen. 


De Alto ZMX862 beschikt over 2 microfoon kanalen en heeft meerdere line inputs. Hier kan u bijvoorbeeld u telefoon, laptop, of mp3-speler op aansluiten. Ook is er op elk kanaal een 3 bands equalizer aanwezig. 

Deze mixer is dus ideaal voor de kleine set-ups bijvoorbeeld bij versierde wagens.


Behringer DX2000USB

De Behringer DX2000USB een mixer op 19 inch formaat, deze kan dus ingebouwd worden in een van onze flightcases. De mixer beschikt over vele opties waaronder: Talk over, cross-fader, en veel kanalen. Een super goede mixer voor allerlei doeleinden


De mixer beschikt over talloze ingangen en meerdere uitgangen. Kanaal 1 & 2 zijn microfoon kanalen die de functie talk over hebben hiermee zal automatisch de muziek dempen als u praat, deze functie is ook uit te schakelen. Kanaal 3 tot met 7 beschikken over meerdere rca ingangen waardoor u dus meerdere bronnen kunt mixen. Ook beschikt de mixer over meerdere uitgangen waaronder: De main output deze heeft xlr, rca, en jack uitgangen. En de zone/monitor output. Hier kunt u u eventuele monitoren op aansluiten. Ook beschikt de mixer nog over een aparte sub output. En een eventuele uitgang voor de lichtsturing die in combinatie met ons lichtpaneel het licht aanstuurt.


Behringer XENYX QX2442USB

Heeeeeeeel veel ingangen dat is wat de Behringer XENYX QX2442UBS heeft. En dan voornamelijk microfoon ingangen. Want dat is waar deze mixer wordt deze mixer het meest voor gebruikt word, het aansturen van microfoons. Natuurlijk zijn er ook gewone kanalen voor een laptop, telefoon, of cd speler


De mixer beschikt over 10 xlr microfoon ingangen deze kunnen gevoed worden voor microfoons die voeding via xlr nodig hebben. Deze kanalen kunnen allemaal toegewezen worden aan de 5 output faders. Al deze faders kunnen weer toegewezen worden tot bepaalde uitgangen. Hierdoor kunt u beslissen waar u signaal naar toegaat. En natuurlijk hoe hard.