Losse verhuur

ER-Geluidverhuur beschikt over vele soorten professionele apparatuur. Voornamelijk speakers maar wij beschikken ook over licht-apparatuur, special fx, en nog veel meer.

U kunt bij ons terecht voor de kleine feesten maar ook zeker voor grotere feesten. Doordat wij nauw samenwerken met andere bedrijven zijn er nog veel meer mogelijkheden.

 

Onder ons sortiment speakers voor grote feesten, vallen de speakers van QSC AUDIO:

  • QSC KS118
  • QSC KW181
  • QSC KW122

 

Ons  speakers voor kleine feesten:

  • Electro-voice ZLX-15P
  • Behringer b212d 

 

Mocht u iets niet kunnen vinden neem dan altijd contact met ons op, wij kunnen vast wat voor u betekenen.

 

 

 

Professionele speakers

QSC AUDIO

Als u een echt groot feest heeft of serieuze apparatuur nodig bent, dan is QSC AUDIO het merk hiervoor de speakers zijn professioneel en hebben een zeer hoog vermogen hierdoor is het zeker dat u  niks te kort komt. Alle speakers zijn oneindig met elkaar te combineren


Het kanon van QSC de KS188 een subwoofer met een vermogen van maar liefst 3600 watt. En een geluidsdruk van 136 dB. De sub beschikt over een onboard DSP waardoor diverse instellingen zijn aan te passen.

Helaas word deze super mooie serie van QSC Audio binnenkort niet meer gemaakt in verband met de nieuwe KS188 Serie. Maar gelukkig beschikken wij nog wel over 2 stuks. De QSC KW181 sub beschikt over een vermogen van 1000 watt. En een geluidsdruk van 135 dB.

Een subwoofer van QSC kan natuurlijk niet zonder een top van QSC en dat is de KW122 top deze bestaat uit een behuizing van hout en dit heeft natuurlijk een veel betere klank dan kunststof. De speaker beschikt over een vermogen van 1000 watt. En een geluidsdruk van 131 dB.

Electro-voice

Kwaliteit dat is wat de Electro-voice Zlx-15p is. Een hartstikke mooie speaker met een uiterst zuiver geluid, de speaker is geschikt voor kleinere evenementen zoals verjaardag feestjes. Maar de speaker is ook zeker geschikt voor toespraken van publiek denk hierbij aan een voorlichting waarbij u versterking nodig bent, Ook hiervoor zijn de speakers geschikt dankzij het zeer zuivere geluid. 


De electro-voice Zlx-15p beschikt over een vermogen van 1000 watt, en een geluidsdruk van 127 dB. De speaker is voorzien van een DSP waardoor u snel en gemakkelijk de instellingen kan veranderen. De speaker is in verschillende posities te plaatsen. Zowel op een statief als op de grond, ook is de speaker goed als monitor te gebruiken.


Behringer Audio

Behringer Audio is een bekend merk als het gaat om diverse producten voor in de audio industrie. Ook ER-Geluidverhuur beschikt over diverse producten van Behringer, waaronder speakers en mengpanelen


De Behringer B212D is een kleine maar zeer krachtige speaker die wij veel toepassen op plekken waar weinig ruimte is. Hierbij kunt u denken aan kleine schuren en woningen, maar deze toppers verhuurt ER-Geluidverhuur ook zeer vaak op versierde wagens. Ze zijn hier makkelijk weg te werken en omdat ze zeer hard gaan zal iedereen u horen aankomen en kunnen mee genieten.


Mengpanelen

Behringer XENYX QX2442USB

Heeeeeeeel veel ingangen dat is wat de Behringer XENYX QX2442UBS heeft. En dan voornamelijk microfoon ingangen. Want dat is waar deze mixer wordt deze mixer het meest voor gebruikt word, het aansturen van microfoons. Natuurlijk zijn er ook gewone kanalen voor een laptop, telefoon, of cd speler


De mixer beschikt over 10 xlr microfoon ingangen deze kunnen gevoed worden voor microfoons die voeding via xlr nodig hebben. Deze kanalen kunnen allemaal toegewezen worden aan de 5 output faders. Al deze faders kunnen weer toegewezen worden tot bepaalde uitgangen. Hierdoor kunt u beslissen waar u signaal naar toegaat. En natuurlijk hoe hard.


Behringer DX2000USB

De Behringer DX2000USB een mixer op 19 inch formaat, deze kan dus ingebouwd worden in een van onze flightcases. De mixer beschikt over vele opties waaronder: Talk over, cross-fader, en veel kanalen. Een super goede mixer voor allerlei doeleindenKlik hier om een tekst te typen.


De mixer beschikt over talloze ingangen en meerdere uitgangen. Kanaal 1 & 2 zijn microfoon kanalen die de functie talk over hebben hiermee zal automatisch de muziek dempen als u praat, deze functie is ook uit te schakelen. Kanaal 3 tot met 7 beschikken over meerdere rca ingangen waardoor u dus meerdere bronnen kunt mixen. Ook beschikt de mixer over meerdere uitgangen waaronder: De main output deze heeft xlr, rca, en jack uitgangen. En de zone/monitor output. Hier kunt u u eventuele monitoren op aansluiten. Ook beschikt de mixer nog over een aparte sub output. En een eventuele uitgang voor de lichtsturing die in combinatie met ons lichtpaneel het licht aanstuurt.


Alto zmx862